22 Ocak 2015 Perşembe

istanbul evden eve nakliyat

Uğur nakliyat 1982 yılında istanbul merkezli kurulmuş olan evden eve nakliyat firmasıdır. Yılların vermiş olduğu deneyimin yanı sıra gerçekleştirmiş olduğumuz işlerin verdiği güven ve tecrübeyle evden eve nakliyat ve taşımacılık hizmetlerinizde siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız.
1982 yılından bu yana, yılların tecrübesi ve 50 yıllık başarı hikayesi ile nakliyat sektörünün lider kuruluşu olmayı başaran Yimpaş Nakliyat, hizmet çeşitliliği, geniş araç filosu, kalite anlayışı ve sunulan nakliye hizmeti sonrası hizmetleri ile Türkiye'nin saygın markaları arasında yer alarak sektöre katma değer sağlamaya ve yeni açılımlar yaratmaya devam ediyor.
Tüketici odaklı yaklaşımı ile sektörün ihtiyaç ve beklentilerini her noktada ürünlerine ve hizmetlerine en iyi şekilde yansıtan Yimpaş Nakliyat, evden eve nakliyat konusunda yeni eğilim ve trendleri öngörerek tüm taşıma ve hizmet süreçlerini sürekli geliştiriyor.
Yenilikçi çizgisi ile modern üretim ve pazarlama anlayışını sektördeki deneyimi ile birleştiren Uğur Nakliyat, aynı zamanda evden eve taşımacılık sektöründe standartları sürekli yükseltmeyi hedefliyor.

Misyon Ve Vizyonumuz ;

Misyonumuz, araştırma - geliştirme faaliyetlerimizle tüketicilerimizin farklı yaşam biçimlerine ve kullanım alışkanlıklarına uygun, dünya standartlarında, taşımacılık hizmetleri sunmak ve müşteri memnuniyeti kazanmaktır.
Vizyonumuz, yenilik ve teknolojik gelişmeleri takip ederek ürün kalitesinde çıtayı sürekli yükseltmek, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemek ve pazardaki lider firma yapımızı korumak.

Kalite Politikası ;

Rekabet ortamında, müşteri isteklerinin karşılanmasında hizmetin sadece ekonomik olması değil, aynı zamanda kaliteli, güvenilir olması ve zamanında karşılanması da önemli bir rol oynamaktadır. Bu amaçla firmamız; "VERİMLİLİK VE MÜŞTERİ TATMİNİ" sloganı ile, kendisini sürekli geliştirerek, müşteri isteklerinin ekonomik, kaliteli, güvenilir bir şekilde ve zamanında karşılanmasını temel kalite politikası olarak belirlemiştir.

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Politikası

Tüm personelimiz sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmaya layıktır" felsefesinden hareketle, İSG Politikası aşağıdaki esaslardan oluşmaktadır.
  • Çalışanlarımıza daha sağlıklı ve güvenli bir iş ortamı sağlayabilmek için işletmenin tamamında risk analiz çalışmaları yaparak riskleri en alt düzeye indirgemeyi,
  • İSG uygulamaları ile ilgili sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmaları yapmayı,
  • Tüm çalışanların bireysel sorumluluklarının farkında olmalarını sağlamak amacıyla eğitimler vermeyi,
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatlarına ve ilgili yasalara göre hareket etmeyi,
  • İşletme sınırlarımız içerisinde, tedarikçi ve taşeronlarımızı da yukarıdaki esaslar çerçevesinde yönlendirmeyi beyan ve taahhüt ediyoruz.
  • Taşınma Maaliyeti Hesaplama
    Evinizin taşınma maaliyetini öğrenmek için hesaplama aracını kullanabilirsiniz.
    Maliyet Hesapla

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder