22 Ocak 2015 Perşembe

beykoz evden eve nakliyat

Kısaca Ev Taşıma

Beykoz Evden Eve Nakliyat Resmi Web Sitemize Hoş Geldiniz.
Beykoz Nakliyat Kurumsal yapısı, iş ahlakı ve Yetki belgesi ile nakliyat ta öncü bir isim olmaya devam ediyor. Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek, hakkımızda daha detaylı bilgi edinebilmenizi sağlamak amacı ile kurulmuş olan sitemizin bu açılardan size faydalı olacağını düşünmekteyiz.Beykoz Evden Eve Nakliyat ta Lider bir firma olma yolunda hızla ilerleyen Beykoz Nakliyat, sizin için değerli olan zamanınızı size sunuyor. Türkiye’yi taşımaya devam ediyor…
Karayolu Taşıma Kanunu çerçevesinde Ulaştırma Bakanlığı tarafından hazırlanan “Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” 18.01.2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
Firmamız Bu Ay’a özel %15 indirimli fiyatlarla sizlere uygun fiyatları kaliteli hizmet sunmakta.
Beykoz Nakliyat olarak verdiğimiz hizmetlerin hepsi garanti ve sigorta kapsamındadır.
Firmamızın fiyatları ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi almak için yapmanız gereken müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçip detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bir diğer sitemiz olan Beykoz Evden Eve Nakliyat sitesini ziyaret edebilirsiniz.
İstanbul içi nakliyat hizmetlerinde Beykoz Belediyesine ait tüm semtlere evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz.
Beykoz Evden Eve Nakliyat, Beykoz ‘de yaşayan siz değerli müşterielrine gerek hizmet olarak gerekse ticari ahlak olarak bir aile bireyi gibi yaklaşmakta sizn değerlerini değerleri bilip korumaya çalışmaktadır. Evden Eve Nakliyat hizmetlerinde ilk esasıoluşturan eşyaların güvenle taşınması olduğpu kadar müşterininde huzurunun teminatı olmaktır.
Beykoz Evden Eve Nakliye olarak çalışmalarımızı bu eksende şekillendirmekte, hizmetin esasını oluşturacak prensibleri en iyi şekilde hesaplayarak çalışmayı o yönde yapmaktır.
Gerek müşteriye güven ve kaliteli hizmet vermek, gerkse onların görüşlerini almak ve nakliyeyi bir plan doğrultusunda yapmak için ücretsiz ekspertiz hizmeti veren firmamız bu hizmneti en profesyonel ellerden almanızı sağlamaktadır.
Ücretsiz Ekspertiz ile taşınacak eşyanın türünün boyutunun belirlenmesi, buna göre personel, ekipmanın ve aracın tespiti müşteriye hem ekponomik, hem kaliteli, hemde birinci elden güvenli nakliye olanağı sağlar.
Beykoz evden eve nakliyat konusunda evinizi rahat ve huzur içinde güvenle teslim edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder